Den zdravé výživy

02.01.2016 16:41

Svátečnímu uvolnění se v době předvánoční na naší škole již tradičně významnou měrou pomáhá Den zdravé výživy, což je aktivita spojená s předmětem Výchova ke zdraví, kde se žáci 2. ročníků střední školy ve výuce mj. často seznamují s pozitivními i negativními trendy v našem každodenním stravování. Informací k tématu, často z médií, dostávají žáci velké množství a nyní mají praktickou možnost ukázat, jak je s rozumem a vkusem dokážou zúročit. Žáci sami připravují zdravé pokrmy v domácím prostředí a přinesou ochutnávku do školy. Přípravu 2. A metodicky vedla Mgr. Radka Procházková a se 2. B skladbu ochutnávky připravovala Mgr. Pavla Šmerdová. Samotnou prezentaci pokrmů 21. 12. 2015 slavnostně zahájil ředitel školy RNDr. Bc. Karel Pigl a ke sváteční a ve škole výjimečné náladě přispělo opět vystoupení pěveckého sboru pod vedením Mgr. Moniky Šinkové.

Poděkování za velice chutné výrobky a profesionální servis patří žákům obou tříd. Za příjemnou atmosféru - stejně jako o den později při vánočním koncertě v kostele Nalezení sv. Kříže - členům pěveckého sboru a v neposlední řadě také sponzorům akce - pekárně Lapek Jihlava a. s. a Pomoně Těšetice a. s.

Fotografie jako vždy naleznete zde: Školní rok 2015/2016

Hezké video z vánočního koncertu od Mgr. Jaroslavy Jelínkové nezapomeňte zhlédnout zde: www.youtube.com/watch?v=-40yVCxQ7OE&feature=youtu.be

Zpět